Lenkillä-blogi testaa

Yvette X Martina -vaatemallisto

Muokattu 26.5.2019: Lisätty isompi kuva Rose-collegehousuista.

Pr-tilaisuus. Kutsu saatu Domakers Finland Oy:ltä.

Paras tulos syntyy, kun urheiluvaatteen käyttäjä saa itse olla mukana suunnittelussa ja testata myyntiin tulevat tuotteet. Kuka nimittäin tietäisi paremmin, kuin käyttäjä itse, mikä toimii ja mikä ei? Eräässä juoksutakissani on tasku takahelman sivussa, mikä on ehkä kiva ajatus, mutta surkea toteutus. Avainnippu taskussa vetää takkia alas niin, että kuristaa. Lisäksi tavarat hölskyvät.

Monella on varmasti vastaavia kokemuksia huonosti toimivista urheiluvaatteista. Ne kuultavat läpi, valuvat tai nousevat. Niinpä menin kiinnostuneena katsomaan urheiluvälinebrändi Yvetten ja Martina Aitolehden yhteistyönä syntynyttä urheiluvaatemallistoa Yvette X Martina.

yvette
Yvette X Martina -lanseeuraustilaisuudessa.

Martina kertoi, että hänelle on vuosien aikana muodostunut erittäin vahva näkemys treenivaatteiden käytännöllisyydestä, materiaalien tärkeydestä, leikkauksista ja tietysti vaatteiden ulkonäöstä. Viime keskiviikon lanseeraustilaisuudessa Kattilahallissa Martina painotti etenkin vaatteiden pieniä yksityiskohtia ja teknisyyttä.

Yvette on tehnyt yhteistyötä Martina Aitolehden kanssa vuodesta 2017 alkaen. Tämä on ensimmäinen mallistoyhteistyö. Tilaisuudessa Martina paljasti, että syksyllä saattaa tulla uusi mallisto.

Nyt julkaistu mallisto sisältää treenivaatteita, rentoja vapaa-ajanvaatteita ja uima-asuja naisille. Sain tutustua asuihin keskiviikon tilaisuudessa, jossa oli näytillä osa tuotteista.

Kuva, jossa mustat treenitrikoot
Tilaisuudessa oli esillä osa vaatemalliston tuotteista.

Vaatteiden tutkiskelun ohella saimme nauttia herkullisesta aamupalasta, jonka paikalle oli loihtinut vegaaninen ravintola Oh My Goodness. Aamupalaani ovat jo viiden vuoden ajan kuuluneet chia-siemenet, joita oli tilaisuudessa tarjolla vanukkaan muodossa.

Maistoin myös ensimmäistä kertaa Aasian ihmeteetä kombucha-juomaa. Tankkaus maratonille oli kuumimmillaan, joten oli mukava kulauttaa kurkusta alas muutakin kuin urheilujuomaa tai vettä.

 

Chia-vanukkaan, kompuchan ja kahvikupillisen jälkeen oli muotinäytöksen vuoro. Alkuun kuulimme itseoikeutetusti Martinan mietteet vaatemallistosta. Lisäksi Yvette Finland Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Autio kertoi ajatuksiaan yhteistyöstä. Tilaisuuden juonsi radiopersoona Esko Eerikäinen.

Kuva, jossa Esko Eerikäinen ja MArtina Aitolehti
Esko Eerikäinen, Yvette Oy Finlandin toimitusjohtaja Pirjo Autio ja Martina Aitolehti

Seurasi aamun hengästyttävin osuus. Itse sain katsella yleisön seasta, kun mallit astelivat catwalkille malliston vaatteissa. Vaatteiden yleisilme oli musta, joka on oma suosikkivärini treenivaatteissa. Etenkin housuissa. Jonkin verran oli myös harmaata ja tiilenpunaista. Uima-asujen väritys oli mustaa ja pantterikuviota.

Oma suosikkini on tiilenpunaiset leveät collegehousut, jotka kuuluvat malliston vapaa-ajan vaatteisiin. Sain housut testiin ja niihin ihastui myös tyttäreni, jolle tilasin Yvette-nettikaupasta omat. Housut ovat juuri sopivat suomalaiseen kesäsäähän, jossa shortsit ovat usein liian viileät. Lisäksi housuissa on isot taskut, joihin voi sujauttaa puhelimen.

Kuva, jossa vajaamittaiser collegehousut
Tiilenpunaiset ”Rose” collegehousut olivat suosikkini.

Sain testiin myös mustat urheilutrikoot ja hihattoman topin. Housut ehdin testata yhdellä lenkillä, kunnes tuli niin kuumat lenkkikelit, että pitkät trikoot olivat liikaa. Kivat verkkokangas- ja tekonahkasuikaleet tuovat housuihin ilmettä ja leikkaukset imartelevat. Lämpöisellä ilmalla tosin huomasin, että tekonahka hiostaa. Se ei kuitenkaan tule olemaan suuri ongelma muina vuodenaikoina.

Olen treenivaatteiden käyttäjänä hieman huono asiakas, sillä en kovin usein osta uusia vaatteita. Treenipaitoina minulla on paljon tapahtumapaitoja. Juoksutrikoita on riittävästi, kun on muutamat erilaiset eri lämpötiloihin.

Joskus tulee tehtyä hutiostoksia, eli vaatteet osoittautuvat jollakin tapaa käyttökelvottomiksi. On pakko paljastaa turhamaisuuteni ja todeta, että jätän kaapin perälle myös ne vaatteet, joiden ulkonäöstä en pidä.

Martina Aitolehden vaatemalliston korkeavyöröiset treenihousut, kokomustat uimapuvut ja löysät collegevaatteet näyttävät hyviltä päällä. Kuten Yvetten edustajat itse kertoivat, se on aktiivisten, liikkuvien naisten oma tuotemerkki. Nyt muutamia tuotteita testanneena voin olla samaa mieltä.

Kuva, jossa Catwalk
Tilaisuus pidettin Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: