Kuka minä olen

This is just a short excerpt for the about page.

Lenkillä-blogia pitää 38-vuotias kolmen koululaisen äiti Espoosta. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja työskentelen julkisella sektorilla. Aloitin blogin pitämisen syyskuussa 2017. Sitä ennen pidin blogia Midnight Run Helsingin sivuilla puolen vuoden ajan. Olin tapahtumalähettiläänä maali-syyskuussa 2017. Tuolloin huomasin, että juoksusta riittää kirjoittamista ja että myös pidän siitä. Syntyi oma Lenkillä-blogi.

Syksyllä 2017 aloitin treenaamisen  Espoon Tapioiden Juoksuklubi2:n kanssa kerran viikossa. Sen lisäksi osallistun usein viikonloppuisin Juoksuklubin yhteisille pitkille lenkeille tai juoksen pitkiksen itsekseni tai muun ryhmän kanssa.  Perhe-elämän sallimissa rajoissa lenkkeilen viikon aikana muita lyhempiä lenkkejä.

Keväällä ja alkukesästä 2018 harjoitteluani haittasi lonkan rasitusvamma, jonka jäljiltä olen pikkuhiljaa palaamassa juoksun pariin. Kahden kuukauden juoksutauon aikana pyöräilin paljon ja aion jatkaa sitä edelleen.

Juoksua olen harrastanut vuodesta 2012 alkaen. Ensimmäisen puolimaratonin juoksin 2013 ja kokonaisen maratonin 2016. Kympin ennätykseni on 48:53, puolikkaan 1:53:13 ja maratonin aikani 4:39:38. Ajat eivät kuitenkaan ole tärkeintä vaan itse juoksu ja hyvä fiilis. Tervetuloa mukaan seuraamaan!