yhteislenkki

Marraskuussa kaksi virtuaalitapahtumaa ja yksi yhteislenkki

Olen tyytyväinen, kun syksy etenee vauhdilla ja on jo marraskuu. Loppuvuoden pimeät kuukaudet eivät ole suosikkiaikaani. Odotan vain vuodenvaihdetta ja sitä, että päivät alkavat pidetä.

Marraskuu ei silti ole mitätön välikuukausi joulua ja uuttavuotta odotellessa. Olen yksin ja yhdessä muiden kanssa järjestellyt kaikenlaista mukavaa juoksuun liittyvää. Kuinkas muutenkaan.

Koko marraskuun voi osallistua minun ja juoksuvalmentaja Ira Hassisen Marrashauskaa-haasteeseen. Osallistua voi Instagramissa ja Facebookissa. Julkaisen neljänä marraskuun maanantaina viikkohaasteen, jonka suoritettuaan osallistuja kertoo siitä joko Instagram-tilillään tai kommentoi Facebook-virtuaalitapahtumassa.

Ensimmäisen viikon (1.-7.11.2021) haaste on kävellä tai juosta portaissa. Mitkä tahansa portaat käyvät, joten ei tarvitse lähteä etsimään kuntoportaita. Kun julkaisee suorituksestaan kuvan Instagramissa tunnisteella #marrashauskaa, on mukana arvonnassa. Facebookissa voi käydä sivuillani kommentoimassa, että tehtävä on suoritettu.

marrashauskaa haaste
Marrashauskaa haasteeseen voi osallistua Facebookissa ja Instagramissa.

Arvon kolmelle onnekkaalle palkinnot kuun lopussa. Ruohonjuuri on lahjoittanut yllätyskassin, Lehmus Roastery kahvia, teetä ja kaakaota sisältävän tuotepaketin ja Juoksuvalmentaja Ira osallistumisoikeuden Juoksuliike Espoon kevään juoksutreeneihin tai kuukauden yksilöllisen juoksuohjelman.

Viime vuonna osallistuin Asics World Ekideniin eli maratonviestiin, joka juostiin virtuaalisesti. Kokemus oli hauska, vaikka koronavuonna en muuten ollut kovin innostunut osallistumaan virtuaalisiin juoksutapahtumiin.

Päätin myös tänä vuonna kerätä joukkueen. Osallistujia ei tarvinnut kissojen ja koirien kanssa lähteä etsimään, vaan moni ilmaisi halukkuutensa Instagramissa. LENKILLA-tiimissä on minun lisäkseni viisi innokasta juoksijaa. Ekidenin suoritusaika on välillä 10.-22.11.2021.

asics world ekiden
Ekiden-perinne tulee Japanista.

Ekiden koostuu kuudesta juoksuosuudesta, jotka kukin suorittaa edellä mainitulla aikavälillä. Osuudet taltioidaan Runkeeper-sovelluksella. Juoksen itse aloitusosuuden 5 km. Joukkueeni jäsenet juoksevat vielä 5 km, 10 km, 5 km, 10 km ja 7,2 km:n ankkuriosuuden. Yhdessä juoksemme siis maratonin verran.

Virtuaalitapahtuman helppous on siinä, että osuudet voi juosta missä järjestyksessä haluaa ja vaikka eri päivinä. Osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi kuin Runkeeper-sovelluksen lataamisen puhelimelle. Kuka vain voi kerätä joukkueen!

Marraskuussa on tulossa myös yksi oikea juoksutapahtuma. Järjestän Juoksujalka vipattaa -blogia pitävän Merituulin kanssa yhteislenkin lauantaina 13.11.2021. Lenkki lähtee Leppävaarasta juna-aseman laiturilta 4 klo 10:30. Lenkin tietoihin Facebookissa pääset tästä.

Juoksemme vajaan 15 km:n matkan pääosin hiekkapolkuja pitkin Gallträskin rannalle Kauniaisiin ja takaisin. Vauhti pidetään maltillisena 6:45-7:00 min/km. Aikaa yhteislenkille on varattu kaksi tuntia.

yhteislenkki leppavaarasta
13.11.2021 järjestettävän yhteislenkin reitti.

Pieni Gallträskin järvi Kauniaisissa on korona-ajan ”löytöjäni”. Olen tutustunut entistä tarkemmin lähiseutuihin, kun kauas ei ole päässyt matkustamaan. Talvella kävin järven jäällä myös luistelemassa, mutta uimaan en ole uskaltautunut. Järvi on hyvin matala. Lähteestä riippuen tiedot järven keskisyvyydestä vaihtelevat yhdestä metristä puoleentoista metriin.

galltraskin lenkkipolku
Gallträsk Kauniaisissa on korona-ajan ”löytöjäni”.

Jos kiinnostaa, osallistu Marrashauskaa-haasteeseen, kerää oma joukkueesi Ekideniin tai tule minun ja Merituulin kanssa juoksemaan 13.11.2021. Marraskuu näyttää paljon valoisammalta, kun on, mitä odottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: