Lenkillä-blogi testaa

Miiego Miibelt -varustevyö testissä ja ALENNUSKOODI

Yhteistyöpostaus Fysiomyynnin kanssa. Miiego Miibelt- varustevyö saatu.

Talvella puhelin, avaimet, energiageelit ja nenäliinat kulkevat juostessa takintaskussa. Puhelin kuitenkin helposti pomppii taskussa eikä kovemmilla pakkasilla pysy tarpeeksi lämpimänä. Oman puhelimeni akku tyhjenee, jos se pääsee kylmenemään. Kesällä kuljetan puhelinta yleensä olkavarsikotelossa, koska juoksutrikoissa ei ole riittävän isoa taskua puhelimelle. Mitään muuta ei mukaan mahdukaan, sillä avaimet täyttävät trikoiden pikkuruisen taskun.

Olen harrastanut juoksua pian seitsemän vuotta. Monilla messuilla olen katsellut juostessa käytettäviä varustevöitä. Sellaisia, joihin saa puhelimen ja muuta pientä tavaraa. Juomavöitä minulla on kaksinkin kappalein, mutta varustevyö on puuttunut. Kun sain mahdollisuuden testata Fysiomyynnin valikoimissa olevaa Miiego Miibelt -varustevyötä, olin innoissani. Saisinko siitä hyvän lisän juomavöiden, olkavarsikotelon ja juoksureppujen rinnalle?

Kuva, jossa puhelin juoksuvyossa
Kuva: Jenni Somervalli

Varustevyön sisäpuolella on silikoninäppylöitä, joiden avulla vyö pysyy paikoillaan. Ne estävät vyön pyörimisen vyötäröllä/lantiolla. Minulle on geeniarpajaisissa suotu lantio JA vyötärö. Samoin kuin juomavyöt, myös Miiego Miibelt -varustevyö pyrkii nousemaan jossain vaiheessa lenkkiä lantiolta vyötärölle. Tahmea silikoni ei aivan pysty estämään vyön nousua.

Mikään ei tietenkään estä kiristämästä vyötä heti vyötärölle. Pidän sitä kuitenkin mieluiten lantiolla, jossa se on helpoimmin ulottuvilla. Vyön kiinnitysnauha on miellyttävän pehmeää ja joustavaa. Leveä kiinnityssolki on ohut, joten en pitänyt vyötä mitenkään isona tai kankeana, vaikka se lenkin aikana nousi vyötärölle. Itse asiassa se oli lähes huomaamaton.

Kuva, jossa puhelin varustevyon sisalla
Kuva: Jenni Somervalli

Oli vyön paikka mikä tahansa, huomasin heti yhden suuren edun – etenkin talvijuoksussa. Moni älypuhelin hyytyy pakkasessa, mutta vyössä lähellä ihoa puhelimeni pysyi lämpimänä, eikä akku tyhjentynyt. Jos puhelinta pitää jatkuvasti ottaa pois varustevyöstä, on se kieltämättä hieman hankalaa. Mutta yleensähän puhelinta ei lenkin aikana tarvitse. Itselläni on bluetooth-kuulokkeet, joilla yhteys puhelimeen toimii langattomasti. Kuulokkeita varten vyön taskussa on pieni aukko, josta johdollisten kuulokkeiden johdon voi ujuttaa läpi.

Varustevyössä on yksi tasku. Kangas on taskun sisältä kumimaista ja kangas venyy. Minulla on hieman pienempää kokoa oleva iPhone SE, mutta taskuun menee vaivatta esimerkiksi iPhone XS, jonka näytön halkaisija on 5,8”. Kangas ei ole vedenpitävää, mutta se on vettähylkivää. Kuvissa näkyvä vyö on musta, mutta sitä saa myös pinkkinä. Kivana lisänä vyössä on heijastinnauhat.

Kuva, jossa juoksija ja juoksuvarusteet.
Kuva: Jenni Somervalli

Miiego Miibelt -varustevyössä on kuusi paikkaa energiageeleille ja lenkit, joihin voi kiinnittää kisanumeron. Tämän vuoksi Miiego Miibelt on varteenotettava vaihtoehto, kun mietin, minkä vyön valitsen toukokuussa juostavalle Helsinki City Marathonille. Tässä on vielä mukavasti aikaa löytää sopivat säädöt, joilla vyö pysyy parhaiten paikoillaan. Jos päätän pitää maratonilla puhelinta olkavarsikotelossa, kulkee vyön taskussa hyvin esimerkiksi avaimet, rahaa tai muuta pientä tavaraa, jota en uskalla jättää varustesäilytykseen.

Miiego Miibelt -varustevyö on ratkaissut puhelimen kuljettamisen ja lämpimänä pitämisen talvilenkeillä. Uskon, että saan siitä myös hyvän avun kesäisille juoksulenkeille, jos haluan vaihteeksi käyttää muuta kuin olkavarsikoteloa. Saat nyt varustevyön ja muut Fysiomyynnin nettikaupan tuotteet 20 %:n alennuksella koodilla LENKILLÄ. Kun käytät koodia, saat myös toimituksen ilman kuluja. Koodi on voimassa 28.2.2019 saakka.

fm_logo2017

miiego miibelt
Tuotekuva: Jenni Somervalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: